Зняття, чистка, навішування штор та гардин

Хімчистка штор на дому фото

Хімчистка штор на дому зі зняттям і навішуванням

Послуга хімчистка штор в Тернополі пропонується в нашій компанії недорого. Ми пропонуємо якісні послуги чистки штор, фіранок на дому, в квартирі, офісних приміщеннях. Процес роботи здійснюється за допомогою сучасного обладнання, засобів для чищення. Вартість роботи залежить від фактури тканини, ширини, довжини штор.

У нашій компанії працюють кваліфіковані фахівці, які мають знання та великий досвід роботи в даній області. Зателефонувавши до нас по телефону, ви зможете дізнатися, скільки коштує хімчистка виробів. Звернувшись до нас, ви зможете здати штори на хімічну чистку за прийнятною ціною.

Штори допомагають оформити зону вікна в приміщенні, допоможуть прикрасити інтер’єр в будь-якому модному стилі. Якщо у вас з’явилися плями, забруднення на шторах, фіранках, то ви можете звернутися до нас. Тут здійснюється хімчистка штор на дому зі зняттям і навішуванням при необхідності. Якщо вам потрібно суха хімчистка, то ви також можете звернутися до нас. У нас здійснюється індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Хімчистка штор ціна в Тернополі

На сайті компанії ви зможете побачити численні відгуки клієнтів, які залишилися задоволеними роботою наших співробітників. Хімчистка штор з виїздом пропонується у нас за невисокою ціною. Портьєри, які вимагають прасування і делікатного догляду обробляються парогенератором.

Даний метод дає можливість усунути забруднення, видалити безліч плям. У нашій компанії виконується хімчистка штор ціна послуги низька. У нас здійснюється якісна хімчистка штор з виїздом в офіс фахівців. Тут ви зможете освіжити штори, зробити їх більш чистими в найкоротші терміни. Сучасні портьєри виготовляються з самих різних матеріалів: натуральних, синтетичних, сумішевих. Наші майстри мають великий досвід хімічної чистки портьєр різних видів.

Професійні майстри можуть очистити вироби з оксамиту, шовку, з синтетичних матеріалів, бавовни, різні тюлі, тонкі мережива. У нас здійснюється чистка штор в хімчистці ціна роботи прийнятна. У тому випадку, якщо ви не знаєте, чи можна чистити вироби в хімчистці даними способом, то ви можете проконсультуватися з фахівцем компанії. Ми усуваємо будь-які забруднення портьєр, видаляємо стійкі плями різного походження, стійкі забруднення, плями від кави, чаю, вина.

Послуга хімчистка штор з виїздом в офіс (Тернопіль)

Чистка штор в хімчистці фотоХто ж не хоче зробити свою кімнату затишнішою і комфортнішою? Штори, портьєри, гардини – це незамінний атрибут в облаштуванні вашої квартири або офісу. Але рано чи пізно настає момент, коли вони втрачають колишню свіжість і вид. У таких ситуаціях вам допоможе чистка «Світ Чистоти».

У зручний для Вас час наші співробітники приїдуть до Вас додому або в офіс, дбайливо знімуть улюблені штори і гардини, почистять і повернуть їх на колишнє місце. Зберігаючи дизайнерську задумку і гармонію розкішної композиції. Ми гарантовано відтворимо первісне розташування кожного драпірування, декоративних елементів та інших штрихів, що надають Вашим вікнам настільки бездоганний вигляд.

Високий професіоналізм і знання новітніх технологій дозволяють нам працювати з великою різноманітністю делікатних тканин і стильних аксесуарів для оздоблення вікон. Також Ви можете самостійно зняти і привезти штори в наш приймальний пункт або зробити замовлення на виїзне обслуговування за тел. (068) 999-79-94.

Довірте чищення штор та гардин справжнім професіоналам!

<< Попередня послуга   Наступна послуга >>

    Замовити послугу